Közérdekű

Általános iskolai beiratkozás

Hirdetmény az általános iskola első évfolyamára történő beiratkozásról.

 

Szabadtéri tűzgyújtás

Tájékoztató megtekintése!

 

Falugazdász

Tisztelt Nyírtelki Gazdálkodók !

Értesítem Önöket, hogy a falugazdász fogadóóra május 28-án kedden meg lesz tartva, és a továbbiakban várhatóan a szokott rend szerint kedd délelőttönként várom Önöket.
Kérem, hogy erről gazdatársaikat is értesítsék!

Üdvözlettel:Buzai Csaba falugazdász

További információk a falugazdász szolgáltatásról a nyírteleki újság oldalán.

 

Hulladékszállítás éves naptár

Bővebben...

 

Méhek bejelentése.

Alkalmazandó főbb jogszabály:

a méhállományok védelméről és a mézelő méhek egyes betegségeinek megelőzéséről és leküzdéséről szóló 70/2003.(VI.27.) FVM rendelet.

Bővebben...

 

Folyékonyhulladék elszállítás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatom ÖNÖKET, hogy a Nyír-Tel-Szol Nonprofit Kft., mint a Nyírtelek város közigazgatási területén a települési folyékony hulladékkal kapcsolatos kötelező helyi közszolgáltatás ellátására kizárólagos jelleggel jogosult. 

Egy rendkívüli esemény bekövetkezése miatt a Nyírtelek Város Önkormányzatával kötött és hatályos közszolgáltatási szerződés alapján alvállalkozóval kívánja a folyékonyhulladék elszállítást végezni.

Bővebben...

 

Új településközponti telkek


Nyírtelek Város Önkormányzata 4461 Nyírtelek, Petőfi S. u. 28. sz., a Nyírtelek Város Képviselőtestületének az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló módosított 9/2003. (IV. 29.) sz. rendelete, illetve ezen rendelet 3. sz. mellékletét képező Versenyeztetési szabályzat alapján kétfordulós, nyilvános pályázat útján történő értékesítésre hirdeti meg a Nyírtelek Város Önkormányzat tulajdonát 1/1 arányban képező, lakóházzal beépíthető, a rendezési terv szerinti, új településközpontban fekvő ingatlanokat az alábbi feltételekkel.

Bővebben...

 

Intézmények hírei

Translator